Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 28 de novembre del 2011

ELS I LES ALUMNES DEL PQPI PREPAREN UNA VEGADA MÉS LES BOSSES QUE S'ENDURAN ELS PROFESSORS I LES PROFESSORES CAP A CA SEVA.


En aquesta fotografia podeu apreciar l'enginyós sistema de repartiment
Rafel Nigorra
Dins dels mòduls formatius del PQPI (Auxiliar d'Agricultrua) hi ha un apartat de comercialització i preparació dels productes agrícoles per tal de poder dur a terme aquests continguts els i les alumnes han posat en marxa un programa pel qual la seva producció es reparteix entre una sèrie de professors (la majoria del nostre centre, i altre personal) que els han patrocinat i ajudat per tal de poder aconseguir el seu vestuari i material de feina.
Setmanalment s'entrega aquesta producció ben arreglada i presentada dins bosses reutilitzables que els professors retornen setmanalment.
Una capça per departament i una bossa retornable per professor: eficaç i ecològic
Darrere tota aquesta feina no només hi ha l'envasament i la preparació sinó que també hi ha el repartir correctament, el distribuir l'etiquetatge, la coordinació i també la recollida de bosses, envasos entre d'altres.
Els lots són variables en funció de la producció i collita que tenim a cada moment. Com a anècdota es pot dir que a vegades alguns professores i professors es queixen de menjar massa encisam. També s'entrega algun planter tal com julivert, cilandre, orenga, romaní o altres herbes aromàtiques.
És el tercer any que aquest programa es du a terme i de cada vegada funciona millor i el professorat torna més i més exigent.
A la darrera entrega hi vàrem posar mongetes tendres, ravanets, un enciam, i un cossiol de cilandre.
Algunes vegades hi incloem algunes receptes dels productes de temporada o interculturals.
Bon profit a tothom i menjar saludable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada