Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 23 de novembre del 2012

ES PUBLICA A INTERNET UNA EDICIÓ ESPECIAL DEL NÚMERO 7 DE LA REVISTA POVIMON

Hem publicat a issuu.com una edició especial del darrer número de la nostra revista. Des d'aquest moment ja la podeu llegir on-line a les vostres ordinadors, tablets, iPhones, ipods, smartphones, ebooks, entre d'altres dispositius. També la podeu descarregar en format pdf, imprimir-la on-line o encarregar-ne una versió impresa a issuu.com.
Es tracta d'una edició en color que inclou algunes novetats respecte a la publicada el mes de juny. Així, a banda de les fotografies i dibuixos en color, hem inclòs una nova editorial i un nou article d'opinió. També hem eliminat les noticies, reportatges, entrevistes i creacions ja apareguts al número 6 (edició exclusivament digital). S'han afegit les narracions i poemes guanyadors del concurs literari de Sant Jordi 2012 dels alumnes de 4t que ja no són al centre i la fotografia del claustre de professors i del personal no docent. 
Per a aquells que, amb tota la raó, vos vau queixar de la poca qualitat de les fotografies de l'edició impresa, vos direm que en aquesta versió trobareu totes les fotografies (i especialment les de l'anuari) amb una qualitat molt superior, semblant a la que originalment enviarem a la impremta i que no es va reflexar al paper com tocava. Podeu accedir-hi directament per mitjà d'aquest enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada