Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 12 de desembre del 2013

AVUI ES CONSTITUEIX EL NOU CONSELL ESCOLAR DESPRÉS DE LA SEVA RENOVACIÓ PARCIAL

Així començava la presentació amb les fotografies dels alumnes
candidats que es va passar durant els esplais a les pantalles de
Televisió dels passadissos. 
Redacció
Ja tenim els resultats de les eleccions per a renovar la composició del Consell Escolar del nostre centre, que avui, dijous 12 de desembre, celebrarà la seva sessió constitutiva on es presentarà als nous representants elegits pels diferents estaments de la comunitat educativa.
Enguany les eleccions més animades van ser les de l'alumnat. Es van presentar nou candidats per a tres llocs i es va dur a terme una intensa campanya electoral. A l'hora de captar votants els diferents candidats no van dubtar a utilitzar un bon grapat de tècniques de màrqueting electoral: cartells de propaganda, fotografies i eslògans, discursos porta a porta, recollida de propostes en un exercici de democràcia participativa, etc.
Foto de campanya de, Joan Picornell
Finalment la campanya de l'alumnat va acabar amb un triomf aclaparador del candidat que havia portat a terme una campanya més intensa, Joan Picornell Karmany, que gràcies al una campanya "porta a porta", presentat-se com a candidat i exposant les seves propostes classe per classe, va obtenir la confiança de 158 alumnes. També foren elegits en Mohamed Abaraddan, amb 31 vots i na Mª Pilar Mesquida Barceló amb 29. Com a reserves en cas que algun d'aquests alumnes abandoni el centre o dimiteixi queden, en aquest ordre pes vots rebuts, Miquela Barceló (28), Nicolàs A. Salas (27), Paula Medina (25), Francesc Mora (22), Maria Barceló (11) i Miquel Àngel Carbonell (6). Cal destacar l'entrada per primer cop al consell escolar d'un representant de la comunitat magrebina de la nostra comarca.
Pel que fa al professorat la campanya fou menys intensa que les de les anteriors eleccions i els candidats es limitaren a presentar-se breument als seus companys pocs minuts abans de les votacions. La gran triomfadora va ser Isabel Mª Gost que va renovar el seu mandat amb 36 vots. L'acompanyaran al nou consell escolar en representació dels docents Rafel Juan que aconseguí 34 vots i Magdalena Martorell amb 29. Queden en reserva per ordre de vots rebuts Margalida Adrover (27 vots) i Joana Mª Tomàs (14).
Mohamed Abaraddan, elegit amb 31 vots
Com a representant del personal d'administració i serveis renova el seu mandat l'únic candidat, Andreu Bover, secretari administratiu del centre.
Per últim, les eleccions que menys interès despertaren, vista l'escassísima participació, foren les eleccions a representants de pares i mares. En aquestes, on només es presentaven tres candidats per a un sol lloc., només exerciren el seu dret a vot 22 pares, un percentatge ínfim del cens. Finalment resultà elegida amb 11 vots Francisca Llaneras Rosselló. Queden en reserva Juan Llaneras Rosselló, amb 8 vots i Margarita Rosselló Julià, amb 3 vots.
També hem de recordar que l'APIMA del nostre centre ha elegit un nou representant al consell escolar, Joana Karmany Jaume, que és la mare den Joan Picornell, que com ja hem dit va ser l'alumne més votat pels seus companys.
En aquest primer consell escolar es presentaran els nous membres, es constituiran les diferents comissions (permanent, afers externs i econòmica) i es discutiran diversos temes com l'aprovació o no de la pujada de preus del bar de l'institut.
Mª Pilar Mesquida, la tercera representant de l'alumnat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada