Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 d’octubre del 2014

LA FESTA DE LES VERGES TORNA A L'IES PORRERES

Els bunyols, protagonistes de la festa
Redacció
El proper dia 24 d'octubre tornarà després d'un parell d'anys d'absència la festa de "les Verges" a l'IES Porreres. Com es feia cada any els alumnes de 4t d'ESO amb l'ajuda de la Comissió d'Extraescolars i dels seus tutors organitzaran una paradeta de venda de bunyols en temps d'esplai. La finalitat és doble, conèixer una tradició popular mallorquina com és la de "les Verges" i aconseguir diners per al viatge d'estudis de 4t.
Els alumnes de 4t els dies 20, 21 i 22 duran a terme la venda anticipada de tiquets de tres i deu bunyols per 1€ i 3€ respectivament. Es tracta de fer una previsió dels bunyols que caldrà cuinar pel dia 24, de tal manera que no sobri ni manqui res.
També es recuperarà la tradició de les "bunyoleres", padrines, ties i altres familiars dels alumnes de 4t, que de bon dematí compareixien a l'institut per elaborar els bunyols in situ.
Ja ho sabeu, tothom a comprar bunyols: cuidareu el vostre estómac i paladar amb menjar casolà, fareu país i ajudareu als alumnes a finançar el seu viatge!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada