Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 24 d’octubre del 2014

LES VERGES 2014

El repartiment dels bunyols comanats anava un poc endarrerit i alguns alumnes i professors han hagut d'esperar fins als darrers minuts de l'esplai per aconseguir la seva bossa de bunyols.
Redacció
Avui, divendres 24 d'octubre, l'IES Porreres ha tornat a celebrat la festa de les verges després de dos cursos sense fer-ho. Recordem que aquesta festa s'havia hagut de suprimir de la programació del centre per la manca del temps necessari per que els tutors i els membres de la coordinació d'extraescolars poguessin preparar-la a causa dels retalls. 
Les bunyoleres d'enguany: ties i padrines dels estudiants
A l'hora de l'esplai els alumnes de 4t d'ESO han posat a la venda els bunyols que han elaborat les bunyoleres (padrines, ties i altres familiars dels estudiants de 4t). També han repartit els paquets de bunyols que s'havien pogut comanar al llarg de la setmana: uns noranta bosses d'un euro (tres unitats) i seixanta de tres euros (deu unitats), en total uns mil bunyols. Aquesta quantitat ha estat sensiblement inferior a la de la darrera edició d'aquesta festa, la de 2011, quan se'n van vendre poc més de dos mil. La recaptació per al viatge d'estudis ha estat d'uns dos-cents setanta euros, als quals s'hi ha d'afegir encara el que no estava comanat i s'hagi venut avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada