Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 12 de desembre del 2014

COMENÇA LA TEMPORADA 14-15 DE FUTBOL ALS ESPLAIS

Imatge del partit d'avui entre "Los Lions" i "Dream Team"
Redacció/EF
Ja s'han completat els partits de les tres primeres jornades i només manquen dos partits per completar la quarta del torneig de futbol de l'IES Porreres que arriba a la serva quarta edició. Com cada temporada des de Povimon anirem seguint l'evolució de la competició. Enguany s'hi han inscrit 12 equips. Alguns d'aquests equips ja són autèntics clàssics de la competició com "Es Revolt", "Dream Team", "Tiki Taka", "IES Porreres FC" o "Es Pla" que han participat en una o vàries edicions anteriors. També hi ha equips nous amb noms curiosos com "Toca-Toca", "Jefassos", "Els Millors", "Partit a Partit, "Ce Fast & Farius", "Green Boys" o "Los Lions". Els components dels equips es poden mesclar entre classes i nivells, però per cicles, és a dir, 1r només ho pot fer amb 2n d’eso (1r cicle o petits), i 3r amb 4t i FPB (2n cicle o grans). Els repetidors competeixen en el nivell que cursen.
Totes les competicions es realitzen a les pistes exteriors en els temps d’esplai de dimecres, dijous i divendres, amb una duració aproximada del partit de 20 minuts. El calendari dels partits de cada jornada està penjat al tauló de dintre el Pavelló i és responsabilitat dels equips mirar quan competeixen.
La competició esportiva tendrà una classificació a on es destacarà la primera posició de 1r cicle d’eso com de 2n cicle d’eso més FPB.
És imprescindible per jugar, dur roba esportiva. Hi haurà un professor responsable i ajudants que controlaran els equips, el material i el desenvolupament del partit. Cal tenir màxim de respecte al material, als companys, als adversaris, així com als ajudants i professors. Es penalitzarà als jugadors responsables i/o a l’equip, amb sancions, pèrdues de punts o desqualificacions (a més d’estar lligat amb la comissió de Convivència).
No presentar-se al partit, voldrà dir pèrdua del partit per 3-0 (es pot sancionar amb pèrdua de punts).
Si algú denúncia als organitzadors que hi ha una infracció per un jugador no inscrit, etc., es revisarà i si es confirma, es perd el partit per 3-0 i es sanciona l’equip amb pèrdua de punts adicionals. La competició esportiva anirà lligada a la comissió de convivència, per tant l’alumnat amonestat o sancionat no podrà jugar en funció dels fets realitzats.
Aquests són els resultats dels partits disputats fins al dia d'avui en el torneig de futbol de l'IES Porreres
De fet al partit disputat avui entre "Los Lions" i "Dream Team" s'ha produit un cas d'alineació indeguda provocada perquè en un dels equips faltaven molts components castigats per faltes de convivència.
A manca de dos partits per acabar la quarta jornada del torneig lidera la classificació de la regularitat l'equip "Toca-Toca", amb 12 punts, després de mantenir-se invicte i guanyar tots els partits disputats. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada