Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 19 de desembre del 2014

EL MONSTRE SULI 10

Suli 10, un monstre de carn podrida i ferros rovellats
Toni Quiñones, Jaume Verger, Gabriel Mesquida i Rafel Verger, 1A
En Suli 10 és un baix,fa un metre trenta d'altura. En el centre, té un gran ull rodó com una pilota de futbol. Damunt el seu cap hi podem veure situat dues banyes de dos colors diferents, lila fluix i vermell, una és més gran que l'altra.
El seu cap és de color negre en forma d'ou. En el seu cos no es pot observar cap braç, les seves cames són rosades amb petits punts de color negre. Normalment no sol portar sabates i si en porta, només és per les bodes o comunions.
És un monstre, perquè l'any 2002 un científic alemany amb bones intencions va donar vida a trossos de carn podrida i ferros rovellats, però l'any 2004 es va escapar i se'n va muntar una de bona.
És un ésser molt simpàtic i amable perquè fa moltes accions bones com per exemple donar menjar als més necessitats o doblers pels cans i cusses que nosaltres hem abandonat.
Va anar a parar a la porta d'una casa berlinesa, la dona es commogué i el va adoptar. Van viure feliços fins que un càncer la va matar, llavors en Suli 10 va crear una fundació contra el càncer que la seva mare no havia pogut vèncer.
Quan ja tenia 45 anys, va conèixer una dona de 39 anys, baixeta com ell. Va ser un amor a primera vista. Al cap de dos anys en Suli sentia tant amor que li va demanar que és casés amb ell. Varen comprar una casa als afores de Berlín i varen viure tota la vida junts. Van tenir una filla,monstre que estimaren molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada