Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de gener del 2015

LA MONSTRE LINEBRIZOJOKO

Lia, Neus, Briana, Zoila, Joana Maria i Coloma, 1B
Na Linebrizojoko és una monstre que té el cabells formats per serps de color blau i verd. Al cap hi té una aranya peluda i negra que fa d'accessori. El to de la seva pell és groguenc. Té un sol ull gegant i molt brillant amb l'iris de color taronja i la pupil·la verda. La seva boca és grossa i vermella. Té les dents blanques i un poquet verdes, punxegudes i una dent corcada. És alta i prima.
Sol dur un vestit llarg. A la part de dalt és blanc amb puntets grocs fluorescents i a la part de baix la tela imita un collage fet de trossos de revista i teles de diferents estampats. El que separa les dues parts del vestit és un cinturó, en el centre del qual hi ha dues serps que es mosseguen l'una a l'altra fent el símbol d'infinit, sempre duu un collar negre.
Na Linebrizojoko no és gens tímida. És molt valenta. Normalment sol ser grossera i antipàtica, poques vegades és mostra amable. No és gaire generosa, sempre diu que el que és seu, és seu. I quan la renyen, sempre contesta.
Va néixer el 28 d'agost de 1094 a Monporr, un petit poble de mercuri. Allà va passar tota la seva infantesa acompanyada dels seus pares i la seva germana Rimolaenfeta. Va començar a estudiar el 1210, als 116 anys, que en anys monstre serien 22 anys. El mateix any va traslladar-se a porrMon, la qual cosa la va entristir perquè va haver de deixar la família per seguir els estudis. Un any després va ser molt coneguda per ser la primera monstre que hagués anat a la universitat. Es sentia molt orgullosa ja que van fer-li entrevistes, va sortir pels diaris i a tres dels programes més coneguts de mercuri.
Quan va complir 2429 anys, l'equivalent a 31, va tenir una filla anomenada Chapugobaga. Va fer-se escombriaire, però als tres dies d'haver començat, se li va infectar la pell provocant-li una malaltia. Al cap de 4 anys va morir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada