Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 13 de maig del 2015

TALLERS DE PASQUA I BERENAR SOLIDARI

Redacció/ACE
El passat dimecres dia 1 d'abril, darrera jornada lectiva del segon trimestre i vespra de les vacances de Pasqua, el nostre centre va viure una jornada especial, amb un horari reduït de 9:00 o 13:00 i marcada per la realització de diferents tallers d'aprenentatge i d'un berenar solidari en el temps d'esplai.
La jornada per als professors va començar un poc abans, a les 8:30, en que els diferents departaments començaren a organitzar els espais i preparar tot el necessari per desenvolupar els diferents tallers. Aquests tallers es van dur a terme en dos torns, de 9:15 a 10:45 i de 11: 15 a 13:00. A les 9:00 els professors assignats a cada taller passaren llista i a les 9:15 tots les activitats estaven en marxa. 
Uns pocs departaments oferien un taller diferent a cada torn. Va ser el cas de tecnologia que ofertava jocs on-line al primer torn i elaboració de capses per al reciclatge al segon i ciències naturals, que també oferia un taller de fabricació de capses al primer i fotografia al segon. La resta de departaments oferien el mateix taller a cada torn. Música proposava un taller sobre l'estil de música jazz, plàstica un de papiroflèxia, orientació un de jocs de taula tradicionals, matemàtiques un de jocs de taula (moderns?), català un d'elaboració de flors de paper i EF un de volei. La resta de departaments prepararen el visionat de diverses pel·lícules com per exemple La vida de Brian  per part de CS, etc.
En el temps d'esplai es realitzà, com cada any, el BERENAR SOLIDARI. Els professors varen improvitzar un "xibiu" al porxo del pati i varen vendre els berenars que havien  preparat  a casa o que havien comprat i duit per vendre. com sempre els doblers recaptats van destinats al FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT. 
Si voleu veure fotografies d'aquests tallers o del berenar solidari hem publicat un foto-reportatge a la secció de pàgines del blog al qual podeu accedir per mitjà d'aquest enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada