Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 25 de maig del 2015

VIATGE D'ESTUDIS: LONDRES 2015



Francina Massanet Miralles & Sebastià Nicolau Orell
Els alumnes de 4t d’ESO vam anar de viatge d’estudis a Londres del 16 al 20 de Febrer. Fou un gran viatge on aprenguérem molt i ens ho passàrem d'allò més bé. 
Dilluns 16
Partírem ben prest amb moltes ganes i nervis per emprendre aquesta aventura plena de sorpreses, rialles i diversió. Les professores que ens acompanyaren foren na Margalida Mas, na Margalida Barceló, n’Antònia Mora, na Magdalena Martorell i na Bel Gost.
Una vegada haguérem arribat a l'aeroport de Palma, ens dividirem amb grups de 12 persones per evitar perdre a algú (Margalida Barceló) o crear embossos al metro (tot i que això era demanar molt en vista del personal).
Quan ho tenguérem tot a punt per entrar a l'avió, l'emoció augmentava (tothom estava revolucionat menys na Margalida Barceló que corregia i llegia La plaça del diamant). Una vegada tothom al seu lloc, el vol en direcció a Londres (Stansted Airport) començà.
L'arribada al Travelodge Hotel - London Central City Road, es va fer bastant llarga ja que tothom ja estava cansat de trescar. L'hotel ofereix un servei molt bo i el control és màxim (si no vos ho creis, ho podeu consultar amb n'Antonio mateix ja que, ell ho va poder experimentar). Altres van tenir la sort o la desgràcia (segons com es miri) de comprovar el bon funcionament dels detectors de fum i; per tant, el bon humor del personal de l'hotel i de les professores. És clar, no vàrem fer trui cap vespre i tothom estava a la seva habitació fent una bondassa. Encara desconeixem perquè ens amenaçaren de fer-nos fora. 
Dimarts 17
Ens aixecàrem prest i berenàrem a l’hotel. Vàrem partir escopetejats perquè a na Margalida Mas i a na Magdalena Martorell els agrada molt anar afuades (i millor no dur la contrària a aquestes dues). Tanta sort de n'Antònia Móra que, aixecant el seu famós paraigües, intentava que ningú es perdés seguint el ritme de les jefas. Fou el dia més feixuc de tots; ja que, haguérem de recórrer tota la ciutat a peu. El matí vàrem passar pel costat de la Torre de Londres i travessàrem el Tower Bridge. Vàrem fer una visita molt interessant al Globe Theater, el teatre on es representaven les obres de Shakespeare. Seguírem fins a la Catedral de St. Paul, on na Bel Gost es va emocionar i ens va explicar moltes coses. A l’hora de dinar, ens aturarem defora de la parada Embankment, i ens donaren temps lliure per dinar. L’horabaixa vàrem anar al London Eye. Tot i haver reservat, l’espera és eterna i ens van entretenir amb una pel·lícula en 4D (una sobrada per passar 10 minuts fent alguna cosa). Vàrem pujar amb la posta de Sol i va ser molt bonic. No obstant, els vidres de la cabina estaven un poc bruts i els selfies no quedaven d’allò més bé. Caminarem fins a Picadilly Circus i poguérem veure pel camí el Big Ben, la Westminister Abbey i la Trafalgar Square. Allà ens donaren temps lliure per passejar i sopar, i molta gent va aprofitar per anar a la M&M Store, una botiga molt guai on te cobren 15€ per una bossa de Lacasitos. Finalment, tornarem amb metro (gràcies a Déu) fins a l’hotel, i tenguérem temps de aturar-nos a l’estació de King’s Cross i fer-nos una foto amb el carretó d’en Harry Potter. A l’hotel tothom es va portar bé i va anar a dormir prest.
Dimecres 18
Al matí agafàrem al bus cap a Candem Town, on hi estàrem fins després de dinar. Estava ple de tendes i mercadets, on s’hi pot comprar de tot el que es pot imaginar. Els carrers estaven plens de vida (de gent que te volia robar la cartera, també) i s’hi respirava un aroma especial (millor no saber de què). L’horabaixa vàrem visitar el British Museum, on tothom va gaudir d’una gran visita cultural; ja que, ningú es va asseure al banc i passar de tot. El vespre anàrem fins a Oxford Street, just a temps per veure com totes les tendes bones tancaven (és clar, les profes sabien que preferíem veure el museu). Tenguérem temps lliure per arrasar les tendes encara obertes i sopar. Tornarem en metro fins a l’hotel. Fou el vespre que alguns tengueren la sort de conèixer al personal de l’hotel, Big Daddy pels amics.
Dijous 19
Al matí vàrem anar fins al Madame Tussauds, el museu de cera. En sortir, vàrem passar per la casa de Sherlock Holmes, al 221B Baker Street. Un cop a Notting Hill Gate, ens van donar temps lliure per dinar (es va posar a ploure, i les professores van fer el seu típic campi qui pugui). L’horabaixa vam anar de museus, poguérem triar entre el Science Museum o el Natural History Museum. Ambdós van ser molt interessants; i molts pogueren observar les seves grans meravelles des de la cafeteria. Tot i ploure, vam agafar el metro fins al Hyde Park Corner, i vam fer una bona passejada de vespre fins al Buckingham Palace (perquè a tothom li feia moltes ganes veure’l banyat). Ja de tard, vam agafar el metro fins a Covent Garden i vàrem sopar per lliure. Finalment, tornarem a l’hotel. Com que era el darrer dia, tothom va anar a dormir prest perquè estàvem molt cansats (hahahah).
Divendres 20
Amb molta tristor i amb ganes de quedar més per allà on ningú ens feia els comptes, férem les maletes i ens acomiadàrem de l’hotel. Agafàrem el bus fins l’aeroport de Gatwick i tornàrem a Mallorca. Tot i que pares i fills van dir que s’enyoraren molt aquest temps que havien estat a fora, tots sabíem que era mentida.

FOTO-REPORTATGE VIATGE D'ESTUDIS A LONDRES 2015 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada