Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 12 de gener del 2016

LA SATURACIÓ DE L'IES PORRERES APAREIX ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Redacció
El passat 22 de desembre el nostre centre, juntament amb l'Escola Nova de Porreres, van aparèixer en diversos mitjans de comunicació. Es tractava d'un article al diari Última Hora i d'un reportatge emès al programa "Cada dia" d'IB3. Tant l'article com el reportatge televisiu plantejaven la saturació d'espais que pateixen ambdós centres i la necessitat cada vega més urgent de la seva ampliació.
Aquest sobtat interès dels massmedia per la situació del nostre institut parteix de l'aprovació per part del ple de l'Ajuntament de Porreres d'una moció sol·licitant a la conselleria l'ampliació de l'institut i de l'escola; així com la implantació dels estudis de batxillerat a l'IES Porreres. Aquesta moció havia estat sol·licitada per carta a l'Ajuntament tant pels equips directius, com per les apimas i els consells escolars dels dos centres.
L'article de l'Última hora destacava com a titular, que l'Ajuntament i la comunitat educativa de Porreres reclamaven de manera urgent l'ampliació dels centres educatius de la vila, i destacava que l'IES Porreres va ser pensat per acollir 12 grups i que actualment n'acull 20. Al reportatge emès pel programa d'IB3 "Cada Dia," es va entrevistar la batlessa de Porreres, la nostra directora Mika Obrador i  a l'alumne de 4t, Francesc Mora, representant del Consell Escolar. Tant na Mika com en Francesc destacaren que l'institut s'ha quedat petit, que manquen espais i que els que hi ha sovint no són adequats o que, fins i tot, incompleixen la llei. Pel que fa a la batlessa, va destacar els problemes d' horaris i les despeses extra que, per a les famílies de Porreres, suposa el fet que al nostre centre no s'imparteixei el batxillerat (170 € només en busos, per exemple).
Podeu llegir l'aricle o veure el reportatge en aquests enllaços:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada