Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 14 de juny del 2016

MALMOE I BENFICA GUANYEN EL V TORNEIG DE FUTBET DE L'IES PORRERES

El Benfica va ser el millor equip de la fase de lliga amb 9 victòries en 9 partits i guanyar la final de 2n Cicle contra el Bate Borisov
EF/Redacció
Com cada temporada des de Povimon hem anat seguint l'evolució d’aquest torneig. Enguany s'hi han inscrit 10 equips, 6 de 1r cicle i 4 de 2n.
Com a novetats destacarem que els noms dels equips corresponien a clubs reals d'alta competició (Juventus, Arsenal, Malmoe, PSG, Benfica, Bate Borisov, Galatasaray, Manchester U., Chelsea i Oporto) i que per primera vegada ha participat un equip femení, el PSG.
Com cada curs primer s’ha disputat una fase de lliga on primava la regularitat. Els 4 millors equips de 1r i 2n cicle es classificaven per les semifinals. Després de 9 jornades de lliga el millor equip de 2n cicle i de tot el torneig va ser el Benfica, que va guanyar els 9 partits aconseguint 27 punts. Es classificaren també per a semifinals de 2n cicle el Galatasaray (20 punts), el Bate Borisov (15) i el PSG, l’equip femení amb 9 punts. Aquest va protagonitzar una espectacular remuntada perquè després de patir 6 derrotes consecutives va guanyar els 3 darrers partits. En quant als equips de 1r cicle, el millor va ser el Malmoe amb 21 punts, seguit de l’Arsenal (13), el Manchester United (8) i el Chelsea (8).
El resultat de les semifinals de 1r cicle van ser els següents: 

Malmoe: 3 - Chelsea: 2 

Arsenal: 1 - Manchester United: 2

La final entre el Malmoe i el Manchester United va acabar amb empat a 0 i es va haver de resoldre a la tanda de penals. El Malmoe s’hi imposà per 2 – 0.
Els resultats de les semifinals de 2n cicle foren:

Benfica: 2 - PSG: 0 

Galatasaray: 1 - Bate Borisov: 1 (Penals: 1 – 3)

La final entre el Benfica i el Bate Borisov va ser un partit espectacular en que el Bate s’avançà al marcador, però, finalment, s’imposà el Benfica per 2 - 1 després d’una gran remuntada. 
A la gala de fi de curs s’entregaran els premis als equips guanyadors, així com als millors jugadors del torneig.
El Bate Borisov, subcampió de 2n cicle


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada