Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 10 de novembre del 2016

1R BERENAR SOLIDARI DEL CURS 16/17

Comissió de Convivència
El passat dia 28 d'octubre de 2016 es va dur a terme el primer berenar solidari d'aquest curs amb un novetat important: la recollida de fons anirà destinada a engreixar una caixa solidària del centre. L'objectiu o destinació d'aquesta caixa és ajudar a sufragar activitats extraescolars dels al·lots i al·lotes del centre que presenten dificultats econòmiques (i que deixen de fer-les per aquest motiu).
Com és habitual els professors participaren duent coques dolces, saldes, pizzes..., trocejades en racions "de berenar". Els professors que gaudien de temps lliure abans i després del pati van donar una mà en el muntatge i desmuntatge de la paradeta i en temps del pati en la venda del berenar. 
Com es pot apreciar a la fotografia la participació de l'alumnat va fer de la jornada un èxit de vendes. Amb aquesta acció solidària es recaptaren 255,55  €.
Pel que fa a la recollida de fons per la Xarxa de Centres Solidaris, aquest any es farà per mitjà d'un concert solidari del qual anirem informant properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada