Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 19 de maig del 2017

TALLERS DE PASQUA 2017

Els alumnes del taller blackout poetry amb les seves creacions
Imatge del taller ludi romani sobre jocs
clàssics de l'antiguitat grecoromana
Redacció/ACE
El passat 12 d'abril de 2017, darrer dia lectiu abans de les vacances de Pasqua, es va celebrar a l'IES Porreres una jornada especial protagonitzada pels tallers que, en dos torns (de 9:00 a 10:45 i de 11:15 a 13:00), els diferents departaments havien plantejat als alumnes. Es tractava d'acomiadar-se abans de les vacances amb activitats lúdiques i festives però amb un elevat contingut didàctic. Per això, com és habitual en aquestes dates, s'aprovà un horari especial iniciant les activitats a les 9:00 i acabant a les 13:00.
La majoria de departaments havien plantejat el mateix taller en els dos torns, un torn per primer cicle i un per segon. El departament de Català va preparar el taller blackout poetry: construïr i destruïr paraules i deixar aquelles que ens agraden per trobar nous significats i crear petites obres d'art. Castellà i Llatí van proposar ludi romani, per mostrar la pervivència dels jocs clàssics. Biologia i Geologia va organitzar un taller d'elaboració de paper reciclat a partir de diaris i de fulls de paper per reciclar de les aules. Física i Química van idear el taller química màgica on van poder fabricar un missatge amb tinta invisible a base de suc de llimona, visualitzar fàcilment les nostres empremtes dactilars impreses en paper o provocar que se buidi l'interior d'un ou per un extrem en entrar en contacte amb l'aigua el seu altre extrem. Matemàtiques havia previst un taller de jocs “no clàssics” i Música en proposava dos: un de ball de bot, i un altre de ioga i relaxació. Llengües Estrangeres va desenvolupar el taller easter decorations: elaboració de decoracions de pasqua tipus conillets de pasqua o ous de pasqua amb diferents materials i dissenys. Orientació va oferir un taller d'estètica (maquillatge i henna) i perruqueria (allisar i arrissar cabell, trunyelles...) en col·laboració amb els alumnes de 2n de PMAR. Els professors i alumnes de FPB plantejaven un taller de floristeria. Educació Plàstica va organitzar un taller de gravat en dos nivells: linòleum per a 1r i 2n, i punta seca per a 3r i 4t. EF proposava els tradicionals partidets de basquet 3x3. Per acabar, Geografia i Història van projectar la pel·lícula d'humor “Un funeral de muerte” i Tecnologia va realitzar un taller d'iniciació a la programació.
Des de Povimon vos hem preparat un fotoreportatge d'aquesta jornada de tallers al qual podeu accedir anant a la secció de pàgines del bloc o directament per mitjà d'aquest enllaç:


Orientació va oferir un taller d'estètica (maquillatge i henna) i perruqueria (allisar i arrissar cabell, trunyelles...) en col·laboració amb els alumnes de 2n de PMAR



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada